Naozaj chcú ženy veľké penisy?

Robili sme dlhodobý prieskum, v ktorom sme sa pýtali žien, akú veľkosť penisu preferujú. Respondentky boli dámy vo veku 18 až 56 rokov. Vyšli nám zaujímavé závery:

  • dievčatá vo veku 18 až 22 rokov najčastejšie odpovedali, že veľkosť penisu nie je veľmi dôležitá. Mužov s veľkými penismi však považujú za atraktívnejších. Za najdôležitejšiu považujú lásku partnerov.
  • ženy vo veku 23 až 26 rokov, ktoré mali možnosť porovnať, tvrdili, že väčší penis im prináša väčšie uspokojenie. Približne 40% žien v tomto veku tvrdilo, že na veľkosti penisu ich partnera im príliš nezáleží.
  • ženy vo veku 27 až 42 rokov vo veľkej väčšine prípadov preferujú mužov s nadpriemerným penisom a zároveň dodávajú, že dôležité je aj to, čo muži so svojím náradím v posteli dokážu.
  • ženy vo veku 43 a viac rokov sa viac ako veľkosťou zaoberajú kvalitou erekcie. Toto však často podotýkajú aj ženy v mladšom veku, už približne od 35 rokov.

veľkosť penisuZ uvedených zistení vyplýva, že najmladšie ženy s pravdepodobne najmenšími sexuálnymi skúsenosťami dávajú veľkosti penisu najmenší význam. S rastúcimi sexuálnymi skúsenosťami a vekom ženy dávajú na veľkosť penisu stále väčší dôraz. V zrelšom veku prichádzajú komplikácie s kvalitou erekcie, ktoré zatienia otázky o veľkosti mužského prirodzenia.

 

Tu sú niektoré zaujímavé odpovede:

Lenka, 27 rokov

Môj snúbenec je slušne vybavený a keď to porovnám s mojím bývalým priateľom, tak poviem, že na veľkosti dosť záleží. Bývalý ma nedokázal tak naplniť. Je to rozdiel.

Magda, 32 rokov

Je fajn, keď má muž aj tam dole, ale dôležitejšie je, čo má v hlave. Keď má v hlave na***té, tak dole môže mať čo chce.

Martina, 25 rokov

Keď vidím muža s poriadnou výbavou, tak ma to vzruší. Keď vidím muža s malou výbavou, tak ma to jednoducho nevzruší, ale hneď ma napadne, čo s tým asi budem robiť. Stačí?

Eva, 26 rokov

Viac ako na veľkosti treniek záleží na veľkosti konta (smiech). Ale nie, keď je muž šikovný, môže byť v posteli lepší ako lenivec s veľkým vtákom.

Aký je Váš názor? Ak nie ste spokojný so svojou mužskou výbavou, nezúfajte. Preštudujte si porovnanie účinnosti prostriedkov na zväčšenie pohlavného údu.

Mohlo by vás zaujať:

5 názorov na “Naozaj chcú ženy veľké penisy?

  1. mishulka

    Boze nesmrtelnaaaaa tema…Ked sa dvaja lubia a penis je aspon priemerny nejakych 16 cm tak je vsetko ok.Ale vzdy bude vacsi lepsi.Ideal 19-22 dlzka a 6 hrubka.Mala som frajera co ho.mal 14 cm a chybalo mi to ked ma muz naozaj pretiahne poriadnym vtakom.jasne zalezi aj na inych veciach ale aj na tomto.

  2. samec

    Aj moja zena je velmi spokojna. A moze lahko porovnat, lebo pretdym som mal mensieho, ale popracoval som na tom. Je to kazdeho vec. Tak, ako sa da vypracovat zvysok tela, da sa popracovat aj na vtakovi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *