Ako používať veľký penis

ženské lonoPriemerná hĺbka vagíny v pokojnom stave dosahuje približne 9-10 cm a šírka vagíny je približne 2,5 cm. Predstavte si, že tam chcete dostať penis dlhý 22 cm a široký 6 cm. Problém?

muž s veľkým pensiom

Problém to rozhodne nie je, nakoľko vagína je pružná a veľkému penisu sa prispôsobí. Prispôsobí sa predsa aj dieťaťu pri pôrode. Ale pri neopatrnom zaobchádzaní s veľkým penisom môžete žene spôsobiť bolesť alebo dokonca aj zranenie. Vagína sa podvolí pri vzrušení a zasunutí penisu. Pri veľkom penise sa musí natiahnuť viac, preto ak ste majiteľom takého nástroja, musíte byť na začiatku trpezlivý a neponáhľať sa. Môže sa stať, že pri takomto väčšom natiahnutí sliznica vagíny nestačí prirodzene lubrikovať tak veľkú plochu. V takom prípade siahnite radšej po lubrikačnom géli.

sexy žena ležiaca na bruchuAk budete pri používaní veľkého penisu dostatočne ohľaduplný a opatrný, tak sa sex s vami stane pre vašu partnerku drogou. Vačší penis spôsobí partnerke intenzívnejšie pocity a existuje veľa iných dôvodov, prečo je väčší lepší. Naopak neopatrnosťou môžete spôsobiť, že z Vášho veľkého penisu bude mať Vaša partnerka strach a o to horšia bude jej prirodzená lubrikácia.

V týchto polohách opatrne

Pokiaľ máte radi polohy zozadu alebo s partnerkinými nohami na vašich ramenách, tak buďte ešte opatrnejší. V týchto polohách dochádza k najhlbšiemu prieniku penisu do vagíny. Ak máte veľký penis, môžete nechať na začiatok partnerku sedieť na vás hore, nech môže sama regulovať hĺbku zasunutia. Keď si zvykne na veľkosť vášho pohlavného údu, tak to môžete prevziať do svojich rúk a ukázať jej, čo je to skutočný vaginálny orgazmus. Na ten môžu ženy s menej vybavenými partnermi rýchlo zabudnúť, lebo s menším penisom sú schopné dosiahnuť len klitoriálny orgazmus.

Análne mýty

sexy zadokNiektoré lacné bulvárne články uvádzajú, že análny otvor sa ťažšie prispôsobí veľkému penisu ako vagína. Zabudnite na to. Je to nezmysel. Svoje by vám o tom povedali fisteri (fist = angličtine päsť), ktorí postupným uvoľnovaním zasunú do análu aj päsť a takmer celé predlaktie.  Ak zabezpečíte lubrikáciu pomocou dostatočného množstva lubrikačného gélu a anál postupne uvoľníte, nemusíte mať žiadne obavy. Najprv začnite jedným prstom, potom dvomi, tromi a nakoniec opatrne zasuňte penis. Odborníci tvrdia, že anál je ešte prispôsobivejší ako vagína. Nemá však prirodzenú lubrikáciu, takže lubrikačný gél je nevyhnutný.

Ak nie ste majiteľom veľkého penisu, môžete byť. Využite tieto osvedčené metódy na zväčšenie penisu.

Mohlo by vás zaujať:

5 názorov na “Ako používať veľký penis

  1. ronaldo4

    Teraz po zvecseni mam penis velky 21 cm a hruby 5 cm a piatelka nema najmensi problem si ho uzit. Mozem tvrdo prirazat aj zozadu.Zbytocne nestraste ludi :D

  2. mario-sss

    mozem potvrdit ze ked ma naklada chlap s riadnou vybavou do ritky tak vsetko sa da. radsej velky penis v ritke ako maly ale lepsi maly ako ziaden :)

  3. milko

    Mám 25/7 veľký penis a väčšinou ho ani nezasuniem na doraz. Hľadám milenku, ktorej vyhovuje extrémne veľký nástroj.

  4. milko

    Inak pre tých, čo majú mneší penis…. ženám sa väčšinou dostanem dnu tak na 21-22 cm, viac to väčšinou nejde. Niekedy by som menil trebárs za 17 cm penis…. Ale záleží od každej ženy, akú má veľkú vagínu a čo má rada. Na pohľad to vyzerá super, veď aj bez erekcie má 18 cm a to keď uvidí žena, tak je celá vlhká. Horšie je to potom s dorážaním, to sa mi takmer nestáva, aby som mohol prirážať na doraz.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *