Zásady poriadnej erekcie

muž, ktorý rád bicyklujeŠtatistiky uvádzajú, že každý desiaty muž nad 21 rokov má problémy s erekciou. Toto číslo nemusí byť konečné, lebo muži sa k tomuto problému neradi priznávajú. Tomu sa vôbec nemožno čudovať, veď bez erekcie nie je sex.

To, že dnes je všetko v poriadku neznamená, že to tak bude aj o rok či dva. S pribúdajúcim vekom dokáže erektilná dysfunkcia potrápiť takmer každého. Preto Vám prinášame pár jednoduchých zásad. Ak ich budete dodržiavať od mladosti, na staré kolená ako keby ste našli.

Pozor na stres

Každodenné povinnosti bežného života trápia každého z nás. Dôležité je, ako sa s nimi vyrovnávame. Ak sme dlhodobo pod vplyvom stresu, naše telo produkuje zvýšené množstvo hormónu stresu kortizolu a ten znižuje v tele hladinu testosterónu. A pokiaľ poklesne testostérón, dôsledkom je práve problém s erekciou. Preto je potrebné brať veci s nadhľadom a pokiaľ sa dá, snažiť sa stresu vyhýbať.

Obmedzte bicyklovanie

Šport je veľmi prospešný a dôležitý pre zdravý životný štýl. Je však dôležité vyhýbať sa takým aktivitám, kde vzniká tlak na prostatu. K tým bohužiaľ patrí aj obľúbené bicyklovanie. Pokiaľ sa neviete vzdať tejto aktivity, investujte aspoň do ergonomicky tvarovaného sedla. Sklon má natočený viac k zemi, čo aspoň čiastočne zmierni tlak na semenníky. Taktiež sa oplatí investovať do kvalitných cyklistických nohavíc, ktoré majú v inkriminovaných partiách poriadnu výstuž.

Nežiadúce účinky liekov

Beriete lieky na bolesti hlavy, alergiu, na dobrú pamäť a k tomu sem-tam niečo na spanie? Dôležité je vždy si prečítať príbalový leták a v ňom nežiadúce účinky. Množstvo liekov cez antidepresíva, lieky na prostatu až po lieky, ktoré zabraňujú vypadávaniu vlasov, majú v nežiadúcich účinkoch problémy s erekciou. Niektoré dokonca spôsobujú aj impotenciu.

Ďalšie zásady, ktoré by mali byť samozrejmosťou, sú zdravý životný štýl, dostatok spánku, cvičenie a vyhýbanie sa nadmernému množstvu alkoholu. Dodržiavaním týchto zásad teda obmedzíte alebo aspoň oddialite možné problémy s erekciou na tak vysoký vek, že vtedy Vám to už bude asi jedno. :)

Pokiaľ by ste chceli zväčšiť svoj penis v stave erekcie, ale aj v kľudnom stave, u sú dostupné možnosti.

foto: freedigitalphotos.net

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *