7 najväčších mýtov o penise

muž s veľkým nosomMuž a jeho penis sú od narodenia nerozlučná dvojica. Sú ako najlepší kamaráti, niektorí im dokonca dávajú krstné mená a pravidelne sa s nimi zhovárajú. Vzťah muža k svojmu penisu je pre ženu len ťažko pochopiteľný. Teraz vyvrátime pár tvrdení, o ktorých by ste si mohli myslieť, že sú pravdivé.

Veľké dlane, veľký penis

Taktiež dobre známe aj „Podľa nosa poznáš kosa“. Dlane, nohy ani nosy nie sú v žiadnom vzťahu k veľkosti penisu. A ani výška bankového konta a dĺžka auta s veľkosťou penisu nesúvisí.

Čim väčší tým lepší

Klasické tvrdenie, ktoré od pradávna trápi mnoho mužov. Rozhodne to neplatí vždy. A všetko má svoje medze. Príliš veľký penis môže spôsobovať žene bolesť. Takže menej obdarení jedinci nemusia vôbec zúfať.

Masturbácia je škodlivá

Práve naopak. Masturbácia je zdravá a je to aj vedecky podložené. Častý orgazmus je totiž výborná prevencia proti rakovine prostaty. A keď partnerku bolí hlava, ostane Vám aspoň Vaša ľavá. :)

Priemerná dĺžka penisu je 20 cm

Pozriete si kvalitné porno, alebo video chaty a neveríte vlastným očiam? Áno existujú aj nadpriemerne vybavení jedinci, je to však skôr ojedinelé. Priemerná dĺžka penisu mužov na Slovensku je 15,21 cm.

Väčšine mužov je kondóm tesný

Len 6% mužov má penis taký hrubý, že im je kondóm tesný. Potvrdili to sexuológovia a tak isto aj výrobcovia kondómov. Zvyšných 94% teda klame. :)

Penis má rovnakú farbu, ako je farba kože

Nie je to tak. Penis je tmavší. Prečo? Je to tak preto, že koža na penise je silnejšia a teda aj viac pigmentovaná. Čím tmavší fototyp, tým tmavšia koža.

Opitý muž nie je schopný činu

Bohužiaľ, väčšinou to tak je, ale až po požití väčšieho množstva alkoholu. Menšie množstvo práve naopak často posilní vzrušenie aj erekciu a zväčša aj dodá odvahu. Tak už len odhadnúť tú správnu hranicu.

Ste spokojný so svojím penisom? Pokiaľ máte subjektívny pocit, že by mohol byť aj väčší, využite niektoré z týchto riešení.

foto: freedigitalphotos.net

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *