Prírodné masturbátory, alebo sex so zeleninou

zelenina na masturbovanieUrčite ste počuli veľa vtipov o ľuďoch, ktorí prežívajú rozkoš so zeleninou, ovocím alebo inými vtipnými pomôckami. Áno, ľudia skutočne používajú na masturbovanie pomôcky ako uhorka, mrkva, cuketa a iné dlhé tvrdé zeleniny či ovocie.

Niektorí muži používajú dokonca melóny, pretože ich dužina je mäkká, čo sa dá jednoducho využiť. V obchode si treba poriadne vyberať, aby ste nekúpili melón, ktorý je príliš prezretý, alebo nebodaj hnilý. Melón sa neodporúča použiť hneď po vytiahnutí z chladničky. Vhodnejšia je izbová teplota. Ak máte melón príliš vychladený, môžete dužinu zaliať teplou vodou, alebo mu spraviť vodný kúpeľ.

Ak sa chystáte použiť na masturbáciu zeleninu či ovocie, dbajte na hygienu. Zeleninu poriadne umyte a ak ju budete vkladať do nejakého otvoru, použite kondóm. Vyhýbajte sa zelenine, ktorá by Vám tam mohla uviaznuť a Vy by ste to museli riešiť s odborníkom. Nie všetci majú pre také veci porozumenie, aj keď by to mohla byť vtipná príhoda.

Zelenina ani ovocie sa neodporúča šúpať. Pre ženu to znamená, že ak obľubuje ako masturbátor banán, či uhorku, nesmie ich šúpať. Cukor z banánov by mohol spôsobiť kvasinkovú infekciu.

A na záver pár bodov, prečo je sex so zeleninou niekedy lepší ako so ženou

  • neodvráva, nenamieta, nemá nevhodné poznámky
  • môžte ju kedykoľvek vyhodiť
  • nemusíte sa ju snažiť uspokojiť
  • po použití z nej viete navariť dobrú večeru

Ak chcete zo svojho menšieho či priemerného penisu urobiť nástroj veľkosti poriadnej šalátovej uhorky, pokračujte sem.

foto: freedigitalphotos.net

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *