Potraviny na podporu ​​sexuálnej výkonnosti

potraviny zvyšujúce sexuálnu výdržVedeli ste, že jeden z troch mužov čelí problémom s erektilnou dysfunkciou alebo predčasnou ejakuláciou? Vyhnite sa tomuto problému venovaním osobitnej pozornosti potravinám, ktoré jete. Tu je rýchly návod odporúčaných potravín pre lepšiu sexuálnu výkonnosť.

Čučoriedky

Sú považované za jedny z najzdravších potravín na planéte, ktoré dokážu pozitívne ovplyvniť Vaše sexuálne zdravie a potenciu. Najmä čučoriedky sú považované za veľmi dobré potraviny na podporu sexuálnej výdrže, pretože ich účinky sú podobné Viagre. Ich zlúčeniny pomáhajú uvoľniť krvné cievy a zlepšujú krvný obeh telom. Sú bohaté na vlákninu a pomáhajú znížiť nadbytočný cholesterol predtým, než sa uloží do tepien. To pomáha zväčšiť penis počas pohlavného styku, čo spôsobuje dlhšiu, silnejšiu erekciu.

Surové ustrice

Toto klasické afrodiziakum obsahuje veľké množstvo zinku, ktorý je dôležitý pre testosterón, spermie a produkciu spermií. Testosterón riadi vaše libido a sexuálnu výdrž. Surové ustrice sa môžu tiež pochváliť obsahom dopamínu, ktorý vytvára pocity šťastia a zvyšuje túžbu predĺžiť milovanie.

Arašidy

Tieto chutné plody sú bohatým prírodným zdrojom L – arginínu, aminokyseliny, ktorá je nevyhnutná pre zvýšenie sexuálnej výdrže u mužov. L – arginín uvoľňuje krvné cievy v penise a spôsobuje väčší prietok krvi do tejto oblasti, čím zvyšuje sexuálnu výdrž.

Cesnak

Ten obsahuje účinnú látku alicín, ktorý zvyšuje prietok krvi do pohlavných orgánov. Zvýšenie prietoku krvi do pohlavných orgánov spôsobuje, že zostanú dlhšie vzpriamené, a preto zvyšuje sexuálnu výdrž.

Figy

Majú vysoký obsah aminokyselín, ktoré sú základnými stavebnými prvkami pre všetky hormóny a pomáhajú zvýšiť sexuálnu výdrž. Nedostatok týchto konkrétnych aminokyselín môže spôsobiť slabý sexuálny výkon a znížené libido.

Čokoláda

Áno, aj táto obľúbená pochúťka môže byť prospešná na zlepšenie sexuálnej výkonnosti poskytovaním fenyletylamínu a alkaloidu. Prvý chemicky podporuje príjemné pocity pri sexe a druhý svojím kofeínovým účinkom zvyšuje energiu.

Banány

Môžu zvýšiť sexuálnu výdrž tým, že zvyšujú hladinu energie pri sexe. Ich enzým bromelain zvyšuje potenciu a libido. Banány sú dobrým zdrojom vitamínu B na posilnenie energie a výkonu v spálni.

Podpora sexuálnej výkonnosti má však aj účinnejšie riešenie. S výkonom v posteli sa spája aj veľkosť penisu. Ak so svojou nie ste spokojný, rozhodne kliknite sem.

foto: freedigitalphoto.net

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *