Masturbáciou k väčšiemu penisu?

Aj vy ste už počuli, že častou masturbáciou si môžete zväčšiť penis? Hovorí sa, že každý sval sa môže zväčšiť trénovaním a zmenšiť nečinnosťou. Penis však nie je sval! Ale niečo na tej masturbácii bude, ale skôr v opačnom smere.

erekciaMuž, ktorý má pravidelnú erekciu a sex, nemôže ďalšou masturbáciou zväčšiť svoj penis. Naopak, muž ktorý nemá sexuálne stimuly a pravidelnú častú a dlhú erekciu, môže prísť o kvalitu erekcie a teda aj o veľkosť stoporeného penisu. Jednoducho povedané – penis, ktorý sa používa, býva zdravý a má kvalitnú schopnosť erekcie a má teda svoju štandardnú veľkosť. Penis, ktorý sa používa málo, nie je dostatočne krvou pri erekcii okysličovaný a postupne stráca schopnosť silnej erekcie. A tým stráca aj na veľkosti, lebo slabšia erekcia znamená menší penis.

Teda pravidelná masturbácia alebo pohlavný styk udržiava penis v top forme a zabezpečí, aby nestrácal schopnosť kvalitnej erekcie a aby sa nezmenšoval.

Vo vedeckej štúdii bolo dokázané, že muži so slabšou schopnosťou erekcie majú menej sexu a čím menej sexu majú, tým majú horšiu erekciu. Dostávajú sa tak do uzavretého kruhu, z ktorého sa dá len ťažko dostať von. Stáva sa to aj mladým prepracovaný mužom, ktorí nemajú dostatok času na sexualitu.

Takže, dá sa častou masturbáciou zväčšiť penis? Nedá. Masturbáciou si však môžete udržať penis zdravý a schopný plnej erekcie a teda zachováte si súčasnú veľkosť. Ak chcete skutočne zväčšiť penis, zamerajte sa na úvodné miesta v porovnaní prostriedkov na zväčšenie penisu TU.

Pokiaľ chcete svoju masturbáciu dostať na vyšší level, odporúčame Vám masturbátor Spankadoo.

Mohlo by vás zaujať:

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *