Ako vyrovnať krivý penis

Krivý penis je možné čiastočne vyrovnať. Môže ísť o zakrivenie v dôsledku Peyronieho choroby alebo o vrodené vady. Existujú tri spôsoby:

  1. Pri menej závažných štádiách zakrivenia pri Peyronieho chorobe sa aplikujú ústne alebo do penisu rôzne látky ako vitamín E, koenzým Q10, kolagenáza, verapamil, interforóny, L-arginin a ďalšie. Účinok je však pri tejto metóde zanedbateľný.
  2. Druhý spôsob je operačný. Penis sa pri operačnom zákroku môže skrátiť až o 2 až 3 cm. Naviac, je tu pomerne vysoké riziko erektilnej dysfunkcie. 
  3. 40% zlepšenieTretí spôsob je pomocou nosenia prístroja Phallosan. Krivý penis je možné pomocou tohto prístroja vyrovnať až o 40 % alebo 20 stupňov pôvodného zakrivenia. Vedľajším efektom je zväčšenie penisu až o 4 cm do dĺžky a 1,5 cm v obvode a žiadne negatívne nežiaduce účinky. Phallosan je certifikovaná zdravotnícka pomôcka prvej kategórie.

Ak Vám zakrivenie penisu bráni v bezproblémovom pohlavnom styku, nečakajte, že sa to časom zlepší. Obyčajne sa zakrivenie skôr zvýrazní, akoby samo zmizlo. Ak by Vám neprekážalo popri narovnaní penisu jeho zväčšenie, čo sa týka dĺžky aj hrúbky, siahnite po niektorom z extenderov v tomto porovnaní.

Mohlo by vás zaujať:

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *